Turul Cafenelelor de specialitate din Romania (II)

Locul va va face sa va simtiti ca in sufrageria celui mai bun prieten, care va intampina cu o cafea de origine unica, un preparat culinar cu arome autentice sau un vin de soi. Pe timpul zilei, localul este cafenea – bistro, iar seara espressorul iese din scena, lasand locul ustensilelor pentru cocktailuri, Syphon-ului si brew bar-ului.

Articol aparut pe www.calatoriiclandesstini.ro. Citeste mai mult: http://bit.ly/bujole-calatoriiclandestini

Resense Stories

Sursa foto:  www.anamorodan.com

Sursa foto: www.anamorodan.com

The Future

One of the most mysterious and fascinating aspects of life, or so they say. Since the beginning of time, people were mesmerized and obsessed with unlocking its secrets, or at least being able to grasp even the tiniest bit of what it was foreseeing.

What will happen tomorrow? Will I be rich? Will I live in a castle? Will I have more butlers, besides Tudy?

Of course I will. Because my actions transform my future (wise and groundbreaking, I know)

Articol aparut pe www.anamorodan.com. Citeste mai mult: http://bit.ly/bujole-ana-morodan

THE PERFECT CUP OF COFFEE

Sursa foto: www.indiechase.com

Sursa foto: www.indiechase.com

Am ales una din cafenelele mele preferate: BUJOLE. Acest loc, reuseste sa ma inspire de fiecare data cand ajung aici. Ambianta dinauntru este placuta, pozitionarea localului e perfecta, asta pentru ca de cele mai multe ori am treaba prin centru, iar aici este locul unde ma retrag pentru a-mi gasi linistea. Decorul este pretentios si ma ajuta sa ma simt in largul meu. E intim, e placut ochilor mei si ceea ce am pregatit pentru shooting s-a potrivit perfect cu intregul local.

Articol aparut pe www.indiechase.com. Citeste mai mult: http://bit.ly/bujole-indiechase

Bujole sau arta de a savura cafeaua in sufrageria celui mai bun prieten

Un astfel de loc este Bujole – o bijuterie cu aer frantuzesc situata in inima Clujului. Construit dupa un concept special, la Bujole te simti ca acasa de indata ce pasesti in interiorul localului. Sau in sufrageria celui mai bun prieten. Este un spatiu deschis, in care bariera impusa de bar a fost eliminata. Un spatiu construit pe ideea de transformare – ziua fiind cafenea, iar seara bistro – restaurant. Transformarea se reflecta si in structura meniului, care se schimba periodic, dar si in cafeaua de origine pe care o putem savura – originea fiind una diferita in fiecare saptamana.

Articol aparut pe www.prajitoriaolivo.ro. Citeste mai mult: http://bit.ly/bujole-prajitoria-olivo

Clujul prinde aripi in horeca

Deschis de mai putin de jumatate de an, Bujole a atras imediat atentia clientelei ce iese in oras atat pentru cina, cat si pentru cafea sau un pahar de bautura alaturi de prieteni. Cu o atentie deosebita acordata cafelei, o gama larga de moduri de preparare a acesteia si un meniu de bistro compact si interesant, restaurantul a devenit printre preferatele publicului. Unul din aspectele importante ale locului este interactivitatea cu clientii, totul desfasurandu-se in vazul acestora si facand mult mai familiala experienta petrecuta in bistro.

Articol aparut pe www.trendshrb.ro. Citeste mai mult: http://bit.ly/bujole-trendshrb

Restaurant Bujole – unde mancam in Cluj?

Sursa foto:  www.teoskitchen.ro

Sursa foto: www.teoskitchen.ro

Personalul foarte fain, completeaza perfect atmosfera “de acasa”, foarte prompt, foarte saritor cu explicatii despre preparate, mereu atent. De remarcat ca intr-un local mititel erau 4 persoane pe tura, deci sansele ca un client sa fie ignorat sunt nule. Bravo si pentru asta! Ne-am asezat, am facut poze ca orice blogger culinar, am comandat mancarea, ca orice om flamand. Meniul este impartit in mic dejun, pranz si cina, deci noi am primit meniul pentru pranz si nu am fost dezamagiti de variantele propuse. Nu este un meniu extra stufos si nici nu e nevoie, mi s-a parut ca acopera perfect nevoile feminine si masculine, de la salata la steak, de la pulpe de rata la tartar si, bineinteles, iubitele mele paste.

Articol aparut pe www.teoskitchen.ro. Citeste mai mult: http://bit.ly/bujole-teos-kitchen

Inovatie in Cluj-Napoca: localul care se transforma in doar 12 ore. Ziua este cafenea, iar seara devine restaurant

Te afli intr-o sufragerie, alaturi de gazde, unde savurezi o cafea de origine unica, un preparat culinar sau un vin de soi. 

Te afli intr-o sufragerie, alaturi de gazde, unde savurezi o cafea de origine unica, un preparat culinar sau un vin de soi. 

Un local deschis recent in centrul Clujului, cafenea in timpul zilei, respectiv restaurant si cocktail bar seara, transforma tejgheaua traditionala intr-o „insulita” pe care clientii sunt la doar cativa centimetri de barmanii de la care pot afla din secretele preparatelor.

Te afli intr-o sufragerie, alaturi de gazde, unde savurezi o cafea de origine unica, un preparat culinar sau un vin de soi. Esti invitat sa te simti ca in familie, iar de barmani nu te desparte aproape nimic. Ii poti vedea din imediata apropiere sau din orice alt unghi al localului cum prepara cafeaua, de unde scot vinul si poti sta chiar la taifas cu ei.Daca dimineata iti bei cafeaua si revii seara la o cina usoara sau la o sueta cu prietenii, gasesti spatiul metamorfozat.


Articol aparut pe www.adevarul.ro. Citeste mai mult: http://bit.ly/bujole-in-adevarul